1/5 anonim válasza:
Hát nem rossz,de gondolom játékra kell,arra meg ennyiből olyan asztalit össze lehet dobni,hogy szarrá verné ezt a notebookot
2/5 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem az asztali gépeket, csak az a baj hogy hetente hordoznom kellene 2 város között amelyek 70 kmre vannak egymástól. Buszon meg elég hülyén néznék ki a géppel xd.
2012. dec. 15. 21:57
3/5 anonim válasza:
Hát igen :D!De egyébként egy MW3-at pl simán elvisz maxon sztem,meg nem a legnagyobb gépigényű gémeket,szal sztem a maga kategóriájában megéri :D.Otthonra meg gondolom van jobb is :D.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy otthonra van jobb is xd. Maximum ha ezt megvettem akkor kezdek el gyűjteni egy jobb asztalira. A mostani gépem megvan vagy 10 éves, bár a win 7 eldöcög rajta.
2012. dec. 15. 22:13
5/5 anonim válasza:
Ezen a Lenovo IdeaPad G580 59-357742 notebookon minden új játék szépen játszható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!