Mitől kapcsol ki a gépem, ha játszok? Nagyon fontos (lent)
Figyelt kérdés
Eddig semmi ilyesmi gondom nem volt, de most amikor játszok egyszerúen kikapcsol a gép...........:)
proci:fx 6100
vga:hd 7750
lap: msi 760gm p-23
5gb ddr3 ram
hdd: 320 gb WD
táp: 300 w-os fsp........fekvö házas....eddig nem volt vele gond.
ha nem játszok nem kapcsol ki-
nagyon kellene a segutsék mitol kapcsolhat ki?
2012. dec. 15. 19:12
11/14 anonim válasza:
a fekvő házaknak nem olyan jó a légkeverése és nem tuningra találták ki, de mondjuk lehet hogy jobb lesz a légáramlás a kissebb keresztmetszet miatt. lehet hogy valami zárlat lesz vagy alaplapon valami kondi kiment vagy ellenálás és terhelésnél már nem bírja és meghal az egész, lehet hogy szétszedésnél valamit megszakítottál valamelyik kondit és még elfuta gép de terhelést már nem bírja, proci nem lehet mert az vagy megy vagy nem megy. és ha túl is melegszik, akkorsem így áll le a gép ahogy mondod. de inkább ne kísérletezz ha garis vidd be szervízbe és letesztelik és ha baj van ott kimutatja .
12/14 anonim válasza:
előbb olvastam hogy tényleg nem kell neki plusz áram , és hogy azt agp-n veszi föl ha mégis kell. én már csak biosra tudok gondolni. optimális beállításokat nem próbáltad? vagy alapra beállítani a biost? mert ha ez sem segít akkor az alaplappal lesz a gond ha minden jó a haverod gépében
13/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat holnap kiderül mi a baja, addig is nyomom a warfighter-t a "végsőkig" :)
2012. dec. 16. 23:59
14/14 anonim válasza:
bocs elírtam pci expressz :D nemtudom miért írtam agp-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!