Hogyan tudom újra olvashatóvá tenni a lemezeket?
Kamerával felvett családi videokat akartunk megnézni(kb 2 évvel ezelőtt írtam ki) TDK lemezre, beraktam a meghajtóba és nem csinál semmit!!! A gépbe pedig 2 meghajtó van: Pioneer meg LG! Ahogy rákattintok valamelyik dvd meghajtóra, kiírja hogy nincs bent lemez!!! Tiszta ideg vagyok! Pedig KÜLÖN TOKBA VANNAK, NEM KARCOS a lemez, 4*-en LETTEK MEGÍRVA!
Nagyon fontos a SEGÍTSÉGETEK!!! Mit csináljak?
Sajnos a TDK lemezek ilyenek, nem kell hogy mechanikusan megsérüljön a lemez felülete, hogy olvashatatlan legyen.
Nem sok remény van rá, hogy meg lehet menteni valamit róla.
Vannak olyan programok amik a hibás lemezről le tudnak olvasni részeket, de ettől a film még a lejátszó program számára használhatatlan.
Ilyen TRÁGYA FOS a TDK???????
többet se veszek ilyen szart!!!!
Valami SPRAY nincs, ami felfrissíti??? Vagy valami?
Nekem is volt hasonló problémám, de semmiképp se dobd ki a lemezt, mert nekem is volt, hogy amit egyébként nem olvasott, vagy hibásan (néhány fájlt nem bírt kiolvasni) hónapok, vagy esetleg év múlva hibátlanul beolvasta és telepítettem róla.
Esetleg próbáld meg másik gépben (másik cd meghajtóval) aztán majd kiderül.
ok Köszi, próbálkozom.
Nagyon fontosak a rajtalevö cuccok!
Az biztos hogy VERBA-ra fogok irni mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!