Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges lenne egy ilyen...

Lehetséges lenne egy ilyen konfig?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

Ezt a kérdést én írtam ki,tetszettek is a válaszok nagyon,főleg az utolsó.

Ám időközben változtak a dolgok,és nem lesz keretem egy huzamban megvenni a gépet,valamint nem LG 3D monitorhoz lenne,hanem valószínűleg egy 100 centi körüli LG vagy Samsung 3D TV-hez.

Alex konfigja nagyon megtetszett,de nem lehetne az alaplapon úgy módosítani,hogy legyen benne integrált videokártya?Erre azért lenne szükségem,mivel a jelenlegi gépen végstádiumban van,ám a teljes konfigra(videokártya),egyenlőre nem lenne meg a keret,de még is jó lenne ,ha használni tudnám.Az ajánlott videokártyát csak később venném meg hozzá.

Valamint az alaplap lehetne egy kicsivel (max +10ezer) drágább,hiszen az SDD még váratni fog magára,így arra tudnék még némi pénzt fordítani.Esetleg ha szükségtelen,akkor egy jó processzor hűtésre.

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. dec. 14. 19:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Összegezve:egyelőre csak a házat,tápot,alaplapot,és a processzort venném meg.
2012. dec. 14. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Intel processzorok tartalmaznak integrált VGA-t.
2012. dec. 14. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagyis az ajánlott processzorral menne a dolog?
2012. dec. 14. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, de játszani ne nagyon akarj azzal...
2012. dec. 14. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem játékra kellene,csak átmenetileg amíg összegyűlik a HD7950-re.
2012. dec. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!