Intel Core i3-2120 vagy AMD FX-6100?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak, valahol ez, valahol az a jobb. Az én kérdésem, hogy játékra melyik a jobb? (néha veszek fel közben videót, úgyhogy ez is szempont, de nem nyom olyan sokat a latba)2012. dec. 13. 23:04
1/6 anonim válasza:
Igen én is olvastam teszteket, személy szerint én a kettő közül a Intel Core i3-at venném, mert ha néha is, de videót veszel fel közben, az ilyen összetettebb feladatokban, az intel jobban teljesít. Amúgy játékokra is az intelt venném. Ha nincs igazam valaki más javítson ki.
2/6 anonim válasza:
Már pedig pont fx lenne ott jobb ahol videót veszel fel, hisz a mai játékok min. 2-4 magot már szeretnek (tisztelet lol a kivételnek) és ha emellé még elindítasz egy fraps-ot is akkor az is terhel mindent amit az fx egy újabb szálon/szálakon tud dolgoztatni míg az i3 nem (feltéve, hogy a játék már alapból kihasználná mind a 4 szálat az i3-nál).
Az intel igazából 1-1 szálon erősebb az fx-nél, ahol sok minden kell egyszerre vagy a játék maga (pl. bf3) képes sok szálon futni akkor nem lesz panaszod fx-re se mert vga limites leszel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2012. dec. 16. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!