Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapba tört jack dugó?

Alaplapba tört jack dugó?

Figyelt kérdés
Még régebben volt egy headsetem, aminek gondolom gyártási hiba miatt a jack dugó vége menne maradt az alaplap mikrofon bemenetébe. Ezt hogyan tudnám onnan kiszedni?

2012. dec. 13. 22:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Még nem volt lehetőségem és bátorságom kipróbálni :P
2013. jan. 3. 13:49
 12/13 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, és próbáltam mindenhogy, de nem akart menni. Végül egy nagyon vékony, tényleg kb tized mm átmérőjű véggel rendelkező horgolótűvel sikerült kiszedni. Óvatosan benyúlsz mellette, és van egy kicsi perem, abba akasztod a horgolótű végét, és finoman kihúzod. Szerintem ez eléggé biztonságos módszer.
2014. jún. 27. 20:18
 13/13 anonim válasza:

Gyerekek nekem is most tört benn a 350K-s notimba :D

De nem kell ide varázslat a jack saját alkatrészeivel kijön, először a középső részt dugtam vissza kicsit szorult oldalra feszít és már jött ki. Ugyan ez a légvégével ahhoz egy vékony rúd megy az is kicsit feszül bele majd az is oldalra feszít és kiránt.

2014. okt. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!