Hol találom meg az alaplap pontos típusát?
Figyelt kérdés
új netobookhoz nem adtak driver cd-t, az aida nevű program nem látja az alaplapot. HP Pavilion g7-2250sh ez a típus, hol találok hozzá drivert, hálókártya, usb, ezeknél van sárga felkiáltójel.2012. dec. 13. 20:15
11/16 anonim válasza:
Kibontottad és betallóztad a 64-es mappát?
12/16 A kérdező kommentje:
egyszerűn belefáradtam, nem találok semmit csak win8-as drivreket,de írtad, hogy mivel most vettem lehet rá ingyen frissíteni azt hol tehetem meg?
2012. dec. 13. 22:06
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy ingyen, utána kell járni, ha fizetni is kell csak pár ezer Ft.
Ezt még próbáld ki vezetékes hálózathoz: [link]
Amúgy usb-hez chipset driver kellene az meg AMD oldalán nincs, úgyhogy az problémás, próbáld ki a win8-at, legálisan letölthetsz MS oldaláról 90 napos verziót és addig utána jársz a win8-ra való frissítésnek.
14/16 A kérdező kommentje:
a wifi-t sikerült telepíteni de semmi mást, a hp oldalán vannak driverek,de nem sok 3 van ami használható lenne,de a többi nem, ha telepítem a win8-at akkor ugyanúgy azokat a drivereket fogja keresni,de mivel a hp nem nagyon segítőkész a driverek szempontjából, most akkor mit csináljak?
2012. dec. 14. 12:11
15/16 anonim válasza:
Win8-hoz teljes támogatás van, egyértelmű, hogy azt kell használni.
16/16 A kérdező kommentje:
valószínű win8 lesz, csak az a vicc, hogy akkor miért mondták azt nekem hogy win7 is jó rá, úgy is lehet rendelni hogy raknak rá win7-et, ezek szerint nem is jó rá a 7, win update nem is talált hozzá semmilyen drivert. szóval egy kicsit azért átverés
2012. dec. 14. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!