Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket ajánljátok? Melyik a...

Melyiket ajánljátok? Melyik a jobb/megbízhatóbb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Azt tudom, hogy az FSP az Aurum beles nagy vonalakban

XFX meg úgy tudom Seasonic, javítsatok ki ha tévedek. Ha igaz, akkor ez se egy elhajítani való kacat.

Ventilátora az XFX-nek hatékonyabbnak tűnik els blikkre, bár a fene se tudja, lehet csak a design mondatja ezt velem :D

szerintetek melyiket vegyem?

még valami: egy használt corsair vx450 mennyit ér, mennyiért lehetne eladni. Nem régi, de sajna a doboz, meg papírok elkallódtak valahova...

2012. dec. 13. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A két táp közül tán az xfx pro-t választanám a 140 centis venti miatt, tudtommal a legtöbb tulajdonságban megegyeznek. Mindkettő 80+ bronze minősítést kapott és mindkettő 85%-os hatásfokkal rendelkezik.
2012. dec. 13. 17:58
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

jó lesz XFX legalább maradsz Seasonic bélnél

10-14ezer körül is eladhatod vagyis vissza is jön ára kb. majdnem

viszont ha nem a táp a hibás akkor találd meg mi a hiba :) mert magában lecserélni egy jó tápot sok értelme nincs ha a hiba továbra is megmarad:)

nem régi az jó lene pontosan menyi idös amugy:)

2012. dec. 13. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
a gépet idén februárban vettem, akkor azt mondta az előző tulaj, hogy egy éves. Na most papírok nélkül minden nélkül kénytelen voltam elhinni. De lehet, hogy igaz, mert a proci+deszka garancialapja megvan, azokat 2011 elején vette, meg poros se volt nagyon, bár azt porpisztollyal könnyen elintézi. De ránézetek a dolgokra.
2012. dec. 13. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"még valami: egy használt corsair vx450 mennyit ér, mennyiért lehetne eladni"

Nézd meg a piacot mennyiért mennek, bár szvsz 9-10K. Amúgy én még nem adnám el, nagyon jó kis SS beles táp ez.

"Mindkettő 80+ bronze minősítést kapott és mindkettő 85%-os hatásfokkal rendelkezik."

A 85%-os érték 50%-os terhelésre vonatkozik. Amúgy emlékeim szerint tesztekben a Raider hozta a 80+ silver szintet.

2012. dec. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!