FSP, XFX vagy Thermaltake?
Thermaltake Toughpower 550W „TP-550P” 80+ Gold
FSP Raider 550 80+ Bronze
XFX ProSeries 550W 80+ Bronze
Melyiket válasszam?
Alsó tápos házba kellene.
Ne az ár döntsön, hanem, hogy ezek közül, csak ezek közül melyik a legjobb.
Köszönöm!
Ha csakis ezek akkor
+1 XFX Pro 550
((TP is jónaktünik ha jól értelmeztem akkor FSP Aurum beles ez is (mint a Raider csak az "butitott")
Viszont nekem XFX elégé favorit (Seasonic beles) ))
Mondhatni csoda történt, CsokiPufi első mondatával egyet értek. :)
"TP is jónaktünik ha jól értelmeztem akkor FSP Aurum beles ez is"
Jól, bár alakítottak rajta.
"Ne az ár döntsön, hanem, hogy ezek közül, csak ezek közül melyik a legjobb. "
Szerintem meg a legjobb mindig az ha van egy adott ár, van konfig, és vannak elvárások. Úgy a legkönnyebb tápot ajánlani.
"Hart papa ez volt az első olyan hsz-em amire azt írod hogy egyet értesz vele? :)"
Őszintén? Igen :) Na jó, volt már pár, de ez kellemes csalódás volt.
"hogy miért nem kelendő ugyan ez a TT táp csak 775w-ba?"
ugyan ez nincs 775-be, még a széria se egyezik, 775-ös az Tough Power XT sorozatból való, és valamilyen jobb CWT belet tartalmaz.
"Moduláris,csávó használtan hirdette meg 30k körül asszem.."
Jó kérdés, szvsz több oka is lehet. Használtan kevesen néznek ilyen árfekvésbe tápot, azok már újat vesznek, akik meg ennyiből használtat azok nagyobb márkák felé néznek, szvsz találni is jobbat. Meg újonnan is 30K körül kapni olyat ami úgy jobb vétel. Meg maga a használt piac is kiszámíthatatlan, múltkor egy CX400-at 6K-ba nem vittek el 3 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!