Normál (nem érintő képernyős) monitorhoz létezik-e stylus?
Ennek mi értelme egyébként?
De valamikor volt olyan cucc, amivel meg lehetett oldani. Az egyik egy fólia volt, amit a monitorra kellett rakni és az érzékelt, a másik meg egy infrás érzékelő, amit a monitor kávájára rögzítve lehetett ilyesmire használni. Nem tudom ilyenek vannak -e még a manapság, kb. 10 évvel ezelőtt foglalkoztam ezekkel.
Köszönöm a választ, a fóliásról én is hallottam, de ezt már nekem sem sikerült megtalálnom sehol...
Az értelme pedig annyi, hogy sokszor rajzolok, tervezek számítógépen. De nem annyit hogy megérje nagyobb berhuházásokat tennem ezért. Van digitális rajz táblám, de néha jól jönne, ha közvetlenül a monitoron (vagyis magán a rajzolt képen) tudnék egy-egy dolgot megvalósítani, nem pedig az asztalra letett táblán. Az érintőképernyőn pedig azért nem is gondolkoztam, mert ezek a rajzok kicsit pontosabb vonalakat igényelnek, mint amit a böszme vastag mutatóujjammal rajzolni tudok :)
Ezért gondoltam valami "átmeneti" megoldásra a kettő között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!