100k alatt 27 colos elfogadható monitor?
ezt a 3at néztem ki:
nem vagyok valami nagy monitor guru annyit tudok hogy manapság ips-t érdemes venni többet nem. sürgős lenne még ma megszeretném rendelni megadta magát a régi monitor.
IPS csak akkor javasolt, ha grafikai alkalmazásokhoz, tervezésekhez, irodai alkalmazásokhoz (is) használod!
DE, gyors mozgásokat tartalmazó videó visszanézésére, játékokra NEM alkalmas, az un. csóva effektus miatt.
(pl. egy forma 1 visszanézése, stb.)
TN panelek reakció ideje, ma már általánosan 2-5 ms,
jelenleg a legjobb IPS 15 ms!
egyébként az LG, az egyik legjobb ár/érték-szolgáltatást nyújtó, megbízható minőségű IPS panelokat gyártó vállalat.
(talán, egy minimálisan magasabb minőséget képvisel a DELL-IPS monitorok, de az átlag felhasználónak, nem éri meg az árkülönbség!
(a profi felhasználók, nyomdák, grafikus cégek meg a 300 ezer Ft. feletti kategóriájú, profi monitorokat használják)
Hol 15ms a legjobb IPS? A linkelt is 5, de láttam már 3-at is. Sokkal nagyobb színhűség, jobb betekintési szög...
Én az LG M2752D-PZ-t venném.
Tévedés lenne azt hinni, hogy az LG IPS ellen vagyok, Sőt én is ezt gasználom, egy 22" és egy 27" tipust, de a gépemen egyetlen egy játék sincs a Windowsban lévőn kívűl, és a gépet egyáltalán nem használom filmnézesre,
(erre ott az Onkyo házimozi, + egy 112 cm, LED paneles LG!!) ellenben grafikus munkákra, tervezésre igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!