Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri a fiamnak beruházni...

Megéri a fiamnak beruházni egy xbox360 slim + kinectre?

Figyelt kérdés
azért gondoltam , mert a fiam érdekli a technika és viszont dagadt, úgy tudom a kinect azért jó arra hogy az ember játszás mellett mozogjon. megiri neki megvenni?
2012. dec. 10. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez nekem kicsit gyanus,ha én apa lennék nem írnék ilyet a fiamról hogy dagadt..De persze mások vagyunk.Ha kinect-tel szeretnél fogyni vagy az állítólagos fiad akkor diéta kell,mozgás mert a kinect csak mint szórakozás nem pedig zsírégetés.
2012. dec. 10. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:

épp erre, közben észre sem veszi hogy fogy, de szórakozni szórakozik.

diéta is be lesz vezetve.

2012. dec. 10. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
De attól is függ hogy ha teszem fel már idősebb 16 éves vagy fiatalabb akkor valahogy neki is rá kellene jönnie hogy a kinect nem ér fel fél órás intenzív tornával kocogással.Nem azt mondom hogy nem lehet vele megizzadni meg ledobni pár kalóriát de nem ez a megoldás.
2012. dec. 10. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Valld már be hogy te vagy a gyerek.

"mert a fiam érdekli a technika és viszont dagadt"

ráadásul még írni se tudsz te szerencsétlen balf*sz.

2012. dec. 10. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D

Aztaku*va

2012. dec. 10. 20:01
 6/6 anonim válasza:

lehet sárral dobálni és utálni és stb... DE igen jó dolog a kinect és pl a kimect adventure igenis meg tud úgy mozgatni, hogy akár izomlázad is lesz, mert egy haveri társaság órákon át ugrál, gugol, feláll, ugrik stb az bizony megmozgat

ezen kívül van edzés program is rá. de akkor is csak egy "jó poén", játék, új... amit nem fog napi szinten csinálni így kidobsz konzol plusz kb. 30.000-t és nem jutsz előrébb, mármint nem lesz több mozgás...

2012. dec. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!