Mennyibe kerül egy 5.1es fejhallgató?
Figyelt kérdés
Újonnan a boltban , nem megrendeléssel, nem baj ha vezetékes! Így kb mennyi lehet a legolcsóbb?2012. dec. 10. 14:02
1/5 anonim válasza:
Zalman ZM-RS6F 5.1 vagy Speedlink Medusa 5.1, 10 körül vannak árban. Arra készülj, hogy mind2 baromi nehéz.
2/5 anonim válasza:
Egy normálisabb 20-25 nél kezdődik. Többet is kipróbáltam (jelenleg sharkoon xtatic-om van, 24k-ért vettem anno, ár-érték arányban ez volt a legjobb), viszont tény, hogy tényleg kib*szott nehezek, nagyon meg kell gondolni, hogy melyiket veszi az ember, és csakis úgy érdemes, hogy ha már legalább 1x kipróbálta, érezte, hogy milyen viselni, esetleg hogy hogyan szól.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem játékhoz kellene. mindent nagyon kell hallanom hogy milyen irányból és honnan érkeznek zajok. és az is jó lenne ha mikrofon is lenne rajta...
2012. dec. 10. 14:40
4/5 anonim válasza:
Ha könnyebb fülest akarsz ott a Steelseries Siberia V2.
Drágább, szerintem jobb is: Roccat Kave.
Ahogy kivettem játékra kellene.
De amit az első írt, azok se rosszak, olcsóbban nem fogsz kapni.
5/5 anonim válasza:
Siberia az tényleg jó, a Roccat szerintem nem mindig ad pontos képeta digitális volta miatt. Tartozik hozzá egy digitális keverő, és ő állítja elő az 5.1-es hangot digitálisan és szerintem sokszor téved. Ha analóg 5.1-et veszel, pontosabban tudsz pozicionálni hang alapján, de ez az én egyéni szubjektív véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!