220k konfig? (top 20)
Alex, Zsolti, Közveszélyes Kontár, Rasta, Hart, Bajuszbá, dr. Bosko, Csokipufi:
Bennetek bízom a legjobban erről az oldalról. Úgy alakult, 220k-ért összeállíthatok egy gépet magamnak(család:)), amit tuningtól sem kímélnék, CPU hűtőt januárban vennék. Összeállítottam magamnak több konfigot, van i5 3570k+Hd7950, M5A97 R2.0+FX8320+Hd7970 és M5A99FX+FX8320+Hd7950 konfig is. A VGA minden esetben DC2-es hűtésű. Több oldalról is jöhet, itthon szerelném össze. Ti mit vennétek ennyiért? Egy ideig nem tudnám fejleszteni, és később talán lesz Eyefinity is. Később talán SSD-t is vennék, most az a lényeg, hogy piti pénzekkel is lehessen fejleszteni később, csere nélkül. HDD kéne egy terra, mert valaki torrentezne rajta, akit nem ismerek.:) Felhasználás: Pár CPU igényes programot használnék(Photoshop, tömörítés,renderelés...) és persze játék.
Alex által ajánlott gép nekem is tetszik, bár 3k-val drágább az i5 3570K. A HM650 meg elég jó táp, meg most olcsó is, de ide túl nagy is, de azzal nyugodtan húzhatod a gépet :)
Eddig itteni munkásságodból adódóan tudom, hogy tisztába vagy az esetleges konfigok előnyével hátrányával, pl az FX-9230+HD7970 hozná a legjobbat játékban, adott program melyik összeállításnak feküdne jobban stb.
A fejleszthetőség alatt ha azt érted,hogy később SSD, vagy több memória legyen az lap függő, ezek jók is, de maguk a foglalatok már nem kapnak semmi újat, ezért én magam az AM3+-ot nem is szívlelem, főleg ha nézzük, hogy mennyit esznek a 4 modulos procik(meg egyéb hátrányokat). Tuningal meg minden fogyiját meg lehet dobni, de FX-re még inkább igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!