Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sims 3 feltöltésnél mi baja...

Sims 3 feltöltésnél mi baja van a hadverrel?

Figyelt kérdés
Tisztára informatikai analfabéta vagyok. Amikor a gépet vettem, azt mondták nincs benne vidóeó kártya, de attól még menni fog a legújabb megjelent játék is. Amikor el akarom indítani a Sims 3-at azt írja ellenőrizzem a hadverkonfigurációt. Azt sem tudom mit jelent. (Lehet, hogy ezzel felkerülök a napiszarra, de attól még nem fogom tudni.)

#Sims 3 #hadverkonfiguráció
2012. dec. 9. 21:53
 1/3 karesz01 ***** válasza:

"Tisztára informatikai analfabéta vagyok."

Valahol és valamikor el lehet kezdeni a tanulást , ne aggódj e miatt .

( sok odafigyelés , türelem , gyakorlat kell hozzá )

"hardver konfiguráció"

A számítógép fizikai alkatrészeinek összeállítása .

(PL : alaplap , videokártya , ram ...stb)

Megnézheted hogy a sims3 gépigénye mi és rendelkezel-e a szükséges hardverrel .

The Sims 3

[link]

A sims3 - at te nem feltöltöd a gépedre hanem telepíted .

Más a telepítés és a feltöltés .

*A telepítés a te saját gépedre rakod fel az adott programot .

*A feltöltés az amikor egy közösségi oldalra rakod fel hogy más is hozzáfér .

*A feltöltés lehet fájlmegosztás és torrent .

"azt mondták nincs benne videó kártya"

Van benne esetleg alaplapra "integrált" , de ha az alaplap rendelkezik vga slottal akkor van lehetőséged ,

Egyénileg bele tenni ( tettetni ) jobb és/vagy gyorsabb videokártyát .

*integrált - az alaplapra gyárilag szerelt ( lehet hangkártya és videokártya )

UI :

Kérd meg az egyik gépekhez értő ismerősöd írja le neked a géped konfigurációját .

Majd a sims3 gépigényét és ez után mondja meg mi hiányzik , hogy nem tudod a sims3-at használni .

( Hiába is kérnénk írd le a konfigod , a leírásodból kiderül nem nagyon értesz hozzá )

2012. dec. 10. 02:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát elég furán hangzik hogy nincs benne videokártya, mert akkor egyetlen játék sem menne rajta.

Start menü - vezérlőpult - eszközkezelő - ott nézd meg mi van a videokártyához írva és írd meg nekünk.

2012. dec. 10. 10:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Szabványos VGA grafikus adapter van a videókártyához írva.
2012. dec. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!