Tudnátok ajánlani egy jó notebookot 120 ezer alatt?
Figyelt kérdés
Olyan kellene,amin pár játék el is fut.(Nem feltétlenül a legújabbak,de 1-2 éves játékok azért már minimum grafikán menjenek).Egy ilyet találtam,érdekelne a véleményetek,illetve ha mást tudnátok ajánlani,annak is nagyon örülnék. [link] 2012. dec. 9. 16:24
1/3 anonim válasza:
uhh ilyet ne vegyél. Ezek a packard bellek nagyon rossz minőségűek. Hamar tönkremennek a kijelzőjük sem valami leány álom.. Nézz a laptopszalon oldalán, ott be tudod állítani a dolgokat magadnak, hogy mi az amire szükséged van stb.
2/3 anonim válasza:
én ezt vettem magamnak most karácsonyra, bár nekem csak tanúlni kell, meg fősulin jegyzetelni, de azért olyat választottam amin 1.2 játék el is karcolgat unalamasabb előadások között:P gta4 már fent van rajta tűrhetően fut, meg a diablo 3.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nekem is hasonló célokra kellene.Ha nem találok jobbat még a héten meg is rendelem. :)
2012. dec. 10. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!