és persze mivel nem lehet tudni a GTA V megjelenési időpontját így valószínűleg ez az összetétel nem lesz jó rá, én gondolom, köszi az esetleges reagálást rá.
2012. dec. 8. 20:23
1/10 anonim válasza:
minden mostani játék szépen fog futni! :-)
2012. dec. 8. 20:24
2/10 A kérdező kommentje:
Na az zsír(kellett egy kis megerősítés), mert karácsony után tervezek beszerezni gépet és ahol most lakom ott most asztali nem volna ideális:) köszi a választ!:)
2012. dec. 8. 20:26
3/10 Rasta Joint válasza:
Az első válaszolóval nem értek egyet. Az a GT610M nagyon gyenge, örülhetsz, ha valahogy menni fognak az új játékok, ha mennek-e egyáltalán.
2012. dec. 8. 20:35
4/10 A kérdező kommentje:
Konkrétan annyira nem vagyok jártas ezekbe a beállításokba mint régebben, bár nem is nagyon toltam pc-s játékokkal kb 2-3 éve, ez is csupán elfoglaltság lenne meló után:)
Igen olvastam is valahol grafikailag butított ez a kártya, akkor lényegébe nem is a teljesítményen és a gyorsaságon múlik hanem a kártya minőségén, mert egy 2 gigás 610M nem szolgál olyan jó minőséget mint tegyük fel egy 1 gigás Radeon 7670M, a régi időkbe azért a játékok zöme nem kért ekkora brutális rendszerkövetelmény, emlékszek anno a GTA VC-nél is a videokártyát úgy 10 éve GeForce 2-vel oldottunk, maga a játék jól is ment, de mit várjunk abba az időbe az volt a divat.....
2012. dec. 9. 13:36
7/10 Rasta Joint válasza:
VRAM mennyisége nincs egyenes arányban a teljesítménnyel. Gyenge kártyákra csak reklám meg parasztvakítás céljából tesznek minél több VRAM-ot, hogy majd azt higgyék a kedves vásárló, hogy "úúú ez 2gigás, akkor biztos fasza!".
2012. dec. 9. 13:40
8/10 A kérdező kommentje:
Igen kb nekem is ez esett le, akkor valamilyen szinte az Euronicsba nem is nagyon éri meg gépet venni, ha meg csak netezésre venném, akkor beérném egy olcsóbbal, de inkább a minőségre megyek, mivel a neten nem sok mindent csinálok szinte....
Amit mutattál, abban HD7730M van, ami gyengébb, mint a HD7670M, játékra meg hiába van i7-ed, ha gyengébb a VGA.
Ebben amit linkeltem, a GTX660M már egész jó játékra is.
2012. dec. 9. 14:14
10/10 A kérdező kommentje:
Igen a procival kapcsolatba is olvastam valahol hogy konkrétan nem fontos hogy i7-es legyen vagy is nem kell hogy túl gyors legyen, csak lényegébe grafikailag feleljen meg annak a szintnek amit az aktuális játék elvár, persze amit linkeltél gépet nem is nézz kis olyan rosszul, mivel a baráti környezetem folyton az Asus-t reklámozta nekem, de így elnézve ezen az oldalon nem is nagyon leltem annyira ideális gépet azon a márka téren:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!