Melyik videókártya a jobb szerintetek? (lent)
2012. dec. 8. 20:02
1/12 anonim válasza:
7770 jobban megéri, de ez egy rettentő drága bolt, iponon, vagy pcx -en 30k-ért adják az ilyen 7770-et...
3/12 anonim válasza:
4/12 Rasta Joint válasza:
HD7770 a jobb,de mi ez a méregdrága bolt? Ennyiért már majdnem GTX 650 Ti-t kapsz, ami a HD7770-nél is jobb:
5/12 anonim válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is néztem, h iponon olcsóbb
egyébként ez a helyi számítógépes bolt oldala :D
ha megrendelem a videókártyát az ipon.hu-ról az a baj, hogy nem tudom beletenni a gépbe, nem tudom mit és hogy kell csinálni, de ez a bolt beleszereli, mert az benne van az árban.
2012. dec. 8. 20:21
7/12 anonim válasza:
Videókártyát beszerelni nagyon könnyű. Csak bele kell tolni a régi videókártya helyére (ha nem volt benne akkor egy pcie fogalatba), csatlakoztatni a tápkábelt (1 darab) és kész.
8/12 anonim válasza:
Annyira egyszerű beletenni,biztos,hogy te is megtudod csinálni,nem érdemes ezért fizetni:)
9/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy abból a boltból vásárolok, amit linkeltem, de érdekelne, hogy ebben a boltban találtam még 650GTX 1G Gigabyte OC DDR5 GV-N650OC-1GI-t, ugye ez jobb, mint egy sima gtx 650? jobb a gtx 650 Ti-vel egy szinten van?
2012. dec. 9. 19:33
10/12 A kérdező kommentje:
2012. dec. 9. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!