Szeretnék egy nyomtatót rendelni internetről, melyik oldalt ajánljátok, és melyik típust?
Figyelt kérdés
abszolút nem értek hozzá, hogy milyen lenne a megfelelő, a cél, hogy a lehető legolcsóbb legyen, de ne a leggagyibb
azt tudom, hogy van lézeres, meg festékes? a festékes az olcsóbb, ha jól sejtem.
nem olyan sokat használnám, az érettségi tételeket nyomtatnám ki rajta, ezenkívül olyan túl sokmindenre nem kéne
persze láttam már multifunkciósat, ami szkennel, az mennyivel különb?
melyik internetes oldalt ajánljátok rendelésre?
köszönöm előre is az okosságot
2012. dec. 8. 17:53
1/4 A kérdező kommentje:
illetve egy olyan nyomtató, amivel fotókat is ki lehet nyomtatni, az mennyibe kerülne?
2012. dec. 8. 18:06
2/4 anonim válasza:
Ha keveset nyomtatsz és főként dokumentumokat, akkor lézert ajánlok. A tintasugarasba állandóan beszáradna a patron. A multifunkciós gépek nem rosszak, de elég nagy a méretük és ha az egyik fele bedöglik, akkor dobhatod ki az egészet. Nyomtatónak egy olcsóbb kategóriás Samsungot, (pl.ML-2160) javaslok (kb 15-20e), szkennerből pedig egy Canon Lide 110 szintén jó választás lehet (kb.15e). Multi gépből egy Samsung SCX-3400 megfelelhet. (kb. 27-30e) Boltot nem tudok ajánlani, mert rengeteg van! :)
3/4 A kérdező kommentje:
kösz
én olyan 10 ezer alatt gondoltam, ennyiért nem lehet kapni esetleg legalább patronost?
a lézeres az hogyan működik? azzal lehet mindenféle színt nyomtatni, meg fotókat is, ha már 15-be kerül?
2012. dec. 9. 13:43
4/4 anonim válasza:
A lézeresek általában mono nyomtatók, azaz fekete-fehérben nyomtatnak. Van belőlük színes is, de ezek sem tudnak fotó minőségben nyomtatni. A tintapatronosok tudnak fényképet nyomtatni, de speciális papír kell hozzá, ami nem túl olcsó. Tintasugaras nyomtatót tudsz venni 10e alatt is, de ha ez mellett döntesz, mindig figyelj rá, hogy mennyibe kerül a patron hozzá! Esetenként drágább lehet mint maga a gép ráadásul az új gépet sokszor csak fél töltésű patronokkal adják. Továbbra is a lézernyomtatót javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!