Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegységbe jo ez a ventilátor?

Tápegységbe jo ez a ventilátor?

Figyelt kérdés

Van egy Fortron FSP500-60APN 500W tápegységem már kb. 3 éves. Kb. miután megvettem fél évre rá elkezdett zörögni,búgni a ventilátorja. Lecsavartam a védőrácsot rola...azt hittem az okozta de egy idő után ujra elkezdte.

AZota neha elő jön és ismeretlen ok miatt el múlik.

Ma is ez volt,de sehogy nem akart elmulni. Kiproszivoztam ahogy tudtam...behuztam a csavarokat..majd sehogy nem mult el...de epp mos t az iras kozben abba hagyta a bugast

Ha ujbol elojonne akkor szeretnék bele venni uj ventilátort.

Kérdésem az hogy ilyenek (házba valók) jó lenne? 12 cm a venti.

[link]

Olyan 5€ körüli kellene.

2012. dec. 7. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Sima 12 centis jó bele. A régi venti tápját vágjad le csípőfogóval a táp nyáklemezéről, és az új venti csatlakozóját meg kössed rá a számítógép alaplapra. Ha nincs rajta csatlakozó akkor olyan ventit vegyél ami tápcsatlakozós, és akkor arra dugjad, így forrasztgatni sem kell. :)
2012. dec. 10. 15:10
 2/2 A kérdező kommentje:
egy 1600 rmp es jo lessz bele?
2012. dec. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!