APU-t (AMD CPU+GPU) vásárolnék, de nem tudom, jól járnék-e vele. Valaki segítene megvilágosodni?
Figyelt kérdés
Eredetileg 6 magos bulldozert vettem volna, de nincs pénzem videokártyára. Egy NVIDIA 8600-as VGA-m van. Ha ilyen APU-t vennék, a videókártyát ki kéne vennem, vagy együtt működnek? Nem telejsen látom még át, pontosan mire jó az APU, és az amd hd7660d GPU-ját sem, hogy mennyire erős/jó.2012. dec. 6. 23:46
1/1 sine válasza:
Háta 7660d kb valamivel gyengebb mint a 8600asod vagy kb egyszinten vannak.
Elönye hogy jobb a fogyasztas es elvileg ha kijönnek az ujabb programok a beepitett vga be tud segiteni a szamitasokban a cpunak. A vgaddal együt nem müködik..tehat vagy az apu vagy az nvidia megy.
Fogyasztas tekinteteben kb fele annyibol meguszod mivel az egész cucc max 100watt ha a legerösebb aput veszed, ilyen szempontbol nagyon megeri, kesöbb fejleztheted is addig meg van egy jo alapod.Meg még annyit hogy nagyon sok uj fejlett technologiat tamogat a vgaja aminek sok hasznat lathatod.Késöbb az uj bulldozerek is ebbe a foglalatba érkeznek tehat bövitheted is hosszu tavon.
Szerintem mindenképpen megeri valtanod ra, késöbb meg ha kell akk esetleg veszel mellé vgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!