Az nVidia gyártott már videókártyákat?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 18:28
11/17 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem hogy gyártott-e már videókártyákat...
2012. dec. 6. 19:09
12/17 anonim válasza:
Persze, az egyik legnagyobb cég.
13/17 .NetRolller 3D válasza:
Kis példányszámban gyártanak néha ún. referenciakártyákat, melyek azonban kereskedelmi forgalomba (legalábbis hivatalosan) nem kerülnek. Sorozatgyártást nem végeznek. (Ha jól tudom, az AMD/ATI sem.)
14/17 anonim válasza:
"Kis példányszámban gyártanak néha ún. referenciakártyákat"
A referencia kariknak a GPU-ja is a TSMC gyártósoráról jön le, de azokat csak egy(kiemelt) gyártó gyártja. Ezt nV-nél hirtelen nem tudom ki, AMD-nél ez a sapphire.
"(Ha jól tudom, az AMD/ATI sem.)"
ugyanúgy TSMC
15/17 anonim válasza:
" de azokat csak egy(kiemelt) gyártó gyártja. "
nem fejeztem be, szóval egy(kiemelt) gyártó gyártja, a többi csak átcímkézi.
16/17 anonim válasza:
Ha jol tudom regebben ok gyartottak le a kartyakat teljes mertekben. Ma mar ahogy elottem is irtak altalaban csak a chipet gyartjak le, majd egy alceg teszi hozza a tobbit. Ugyan igy megy az Atinal is. Pl en most 2 HD 7970 6GBos Ati kartyat hasznalok melynek a hutese mellett egyeb alkatreszei is a Sapphiretech cegnel kerultek legyartasra. A chip attol meg Ati es ok kapjak a reszesedes egy reszet. Ez leginkabb a felhasznalok igenyeinek kielegiteset szolgalja. Pl olcsobb hutes, gyengebb chip stb ezeket kulon cegek csinaljak vagy allitjak.
17/17 A kérdező kommentje:
Így már érthető.
2012. dec. 14. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!