Processzorhűtő segítség?!
Alaplap: GIGABYTE GA-78LMT-S2P
Proci: AMD Phenom II X4 955
Ház:CPOWER 7006B LC420H-12
A processzorhűtő ventilátora 8cm, és így is csak 1cm van a hűtőbordák és a ram között. Milyen procihűtőt ajánlotok, a kis hely méreteket figyelembe véve?
Szia!
Nekem szintúgy 955-ösön egy Scyte Katana 3-as csücsül, ami meg van döntve kb. 45 fokban, így nem fogja érni a RAM-okat. Ezek mellett jól hűt, olcsó és halk. Keress rá, ha gondolod küldök képet a sajátomról és láthatod a valós távolságot a DIMM slotoktól, stb...
Üdv:
Itt egy teljes review a cuccról. Ez nem a sajátom, este vagy holnap dobok képet.
A review alja felé van egy kép alaplappal együtt. Jól látszik, hogy az alsó régióban maximális a hely, mert kb. akkora helyet foglal ott, mint maga a CPU socket.
Low profile RAM-od van? (akkor tuti elfér)
Üdv:
És ez is elférne nem? A venti alatt van hely a ramnak.
Hát nem tudom. Ez azért kb. 2x akkora hűtő, mint a Katana 3. 12 cm-es ventik vannak rajta, és majdnem 1 kg a súlya. Azért az már nem kevés terhelés az alaplapnak. Plusz minek? Ennyire húzni akarod a procid?
De itt egy spec róla:
És egy kép RAM-mal:
Ezek teljes méretű RAM-ok, úgyh elvileg elférnek alatta.
Üdv:
Végül ez lett megrendelve+egy venti hátulra:D Vélemény? Egyébként köszi az eddigi válaszaid is:D
Szia!
Direkt felfekvésű hővezető csövek. :) HMmm. Fincsi. Bőven jónak tűnik ez, és ha jól értem akkor dupla ventivel fogod használni. Teljesen jónak tűnik.
Sikeres összeszerelést! :)
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!