Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges hogy mégsem az...

Lehetséges hogy mégsem az alaplapom vagy a processzorom rossz?

Figyelt kérdés

itt kezdődött..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

beindítottam egy másik táppal a gépet úgy hogy csak a processzor volt az alaplapban.sípolt.1 hosszút 2 rövidet.ez elvileg vga hiba de azt nem tudok belerakni mert kell hozzá az a 6-os dugasz olyan meg nincs ezen a tápon..

beletettem a memóriát és nem sípolt semmit.de ugyanúgy nincs semmi csak megy a gép..

ez még mindig alaplap hiba lehet?de akkor nem sípolna vagy igen?

2012. dec. 6. 12:14
 1/6 A kérdező kommentje:
ja integrált vga van.
2012. dec. 6. 12:15
 2/6 Omerta_ válasza:

Át tudtad állítani integráltra?

Mert ha nem, akkor dugj rá valami legszarabb videókarit, és abból át tudod állítani a BIOS-t.

2012. dec. 9. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
közben kiderült hogy a vga a rossz.és hiába állítom át alaplapira onnan nem akar elindulni..csak akkor ha bennhagyom a PCI-s videokártyát..
2012. dec. 9. 20:26
 4/6 Kunci77 válasza:

Esetleg próbáld meg RESET-elni a BIOST. Vedd ki az alapból a gombelemet kb. 30 percre. Utána tedd vissza és kapcsold be a gépet.

Könnyebb lenne segíteni ha leírnád az alaplapod PONTOS típusát is! Pl. (Asus P5QL-CM)

2012. dec. 10. 12:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Asus P5KPL AM EPU
2012. dec. 10. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
az elemet már kiszedtem egy egész éjszakára is de nem volt jó..:)
2012. dec. 10. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!