Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felmelegedik a CPU-m és az...

Felmelegedik a CPU-m és az alaplap körülötte ahova illesztve van a CPU, de elég magasba szökik a C fok a program szerint (Core Temp, Game Booster) Miért lehet ez? Plz help

Figyelt kérdés

Vettem egy új gépet 2-3 hete és játék közben a processzorom (AMD FX 4100) és még körülötte az alaplap is nagyon felszokott melegedni akár 150-240 C fokra is. Leszedtem a gépház oldalait így már csak 60 C fokra melegedett fel max. A gépem adatai pedig a következőek:

Alaplap: MSI 760GM-P23 (FX)

CPU: AMD FX(tm) 4100 quad core 3.6

VGA: Geforce GTX 650

RAM: 8 GB

2012. dec. 5. 21:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah és felszeretném húzni a CPU-t 3.6-ról 3.8-ra ehhez is kérnék segítséget, előre is köszönöm!
2012. dec. 5. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
valamit félrenézel, 240 fokon már rég nem működne a processzor, de 150-en is aligha. Keresd meg az adatlapját interneten, leírják a maximális hőmérsékletét. 70-90 fok körül van a határ otthoni számítógépeknél.
2012. dec. 5. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:
én se akartam elhinni de mind2 program ezt írta, de akkor miért ír ennyit? meg szeretném húzni a procimat szerinted vegyek bele még hűtést?
2012. dec. 5. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
meg nem csak a proci melegedik fel ha nem körülötte az alaplap is sőt az alaplap jobban felszokott melegedni mert azt nem hűti semmi ... mondjuk most már neki döntöttem a gép oldalának egy laptop hűtőt :DD (revoltec rnc-3000)
2012. dec. 5. 21:55
 5/6 A kérdező kommentje:
de csak akkor melegszik fel ha rajta van a gépház oldallapjai így hogy leszedtem max 60 fokra melegedett fel a proci
2012. dec. 5. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy az alaplapi hőérzékelő elromlott?

nekem is állandóan 50c-t mutat

2012. dec. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!