Szerintetek ez jó konfig? (játékra ez jó? ) (sürgős)
Én erre a konfigra gondoltam:
Alaplap:
[link] vagy ez még nem döntöttem el:
Processzor:
ram:
optikai meghajtó:
táp:
merevlemez:
vga:
[link] (bár ez lehet hogy túl erős ehez a konfighoz)
a ház adott: cooler master elite knight
vélemény erről a konfigról?
apu mihez képest erős? egy inteles igp-hez képest az egy diszkrét vga-hoz képest meg gyönge .
az amd A jelzésű processzorokat azoknak találták ki akiknek nincs szüksége nagy teljesítményű videokártyára de játszani szeretnének kisebb elvárásokkal . ha te veszel egy diszkrét vga-t akkor érdemesebb mellé rakni egy középkategóriás processzort ahogy az előttem szóló írta
"apu mihez képest erős? egy inteles igp-hez képest az egy diszkrét vga-hoz képest meg gyönge . "
Ez így nem igaz, például a 7660D elver egy HD 6450-et(tudom szemét példa).
"az amd A jelzésű processzorokat azoknak találták ki akiknek nincs szüksége nagy teljesítményű videokártyára de játszani szeretnének kisebb elvárásokkal "
Ez is beskatulyázás ami szvsz szintúgy nem igaz.
Én az FM2-es tervet nem löknél el AM3+-ért, kivéve ha kell a nagy teljesítmény, de ahogy nem látom nem abba gondolkozol.
Az A8 5600K egész szépen teljesít, komolyabb dVGA alá is jó lehet(persze ez felbontás és játék függő is).
Tápból jobban járnál Chieftec CTG-500-al, főleg alsó tápos háznál. HD 7770-ből későbbi CF terv nélkül nem látom értelmét, hogy ennyi pluszt adj a 2 gigásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!