Mi legyen a gépemben?
Úgy alakult, hogy egy kis pénzhez jutottam, és szeretném kicserélni az asztali gépem, de az elmúlt években nem foglakoztam ilyesmivel, és kicsit elevult a tudásom. -A gépet alapveően munkára fogom használni (főleg irodai: word, excell... nameg gafikai és video szerkesztési munkák stb...) internetezésre, egy külső hd-tv-n való filmzésre... és természetesen játékra szeretném használni :D
Tehát, ez egy belépő szintű gamer / izmos irodai / otthoni mindenes gép lenne...
Eddig AMD gépeket használtam, és továbbra is határozottan AMD párti vagyok, lehetőleg Asrock alaplappal... (az áhított darab Asrock A75 extreme 6, vagy valami hasonló lehetőleg A75 szériás)
Ami már van a régi gépből:
-32gib ssd sata3
-1tb WD caviar blue hdd
-ház -de ezt lehet, hogy cserélem...
ajánljatok:
-videokártyát
-processzort
-házat: valami szolidat...
olyan 60-80efet szánnék a projektre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Hát igen... ez a teszt magáért beszél. -már csak egy probléma van: -valóban kell -e nekem, hogy az általam vázolt felhasználásra ilyen profi cuccokat tegyek a gépbe?(Ösztönösen azt mondanám: persze, sőt... :D !) -úgy értem, pl. játék címszó alatt nem jellemző, hogy full felbontás mellett farcry3-at nyomnék... :D
Kicsit térjünk vissza az én összeállításomra: -mi az amiért rosszabb, mint amit te javasolsz? -úgyértem, a nyilvánvaló számokon túl, van e valami olyan, ami kizárná, hogy jó gépet rakjak össze abból, amit én válogattam össze?
És nagyon köszönöm, az eddigi segítséget, nagyon hasznos amit írtál!
Egyik barátomnak ilyen háza van, ő elégedett a táppal és a ház meg tetszik :D
Cooler Master Elite 370 Elite + 400W tápegység
Mi a véleményed? -ne a tép+házzal filléreskedjek, és különben is "Shut the fuck off" :D
Vagy ez jó lenne nekem is?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!