Nekem csak filmnézésre és netezésre kell, meg több monitoros megoldás miatt. Az munka miatt. Nagy Videó teljesítményre nem lenen szükség. Alatta dolgozna 8 giga ram, meg egy Fx 8350. Játék az nem szempont egyáltalán. Az lenne a lényeg hogy filmek, meg ugye a netes dolgok, flash playeres dolgok ne akadjanak egyáltalán mert jelenleg alaplapi vidi karit használok, és egy kicsit zavar, hogy néha akadást érzékelek. Válaszokat előre is köszönöm.
Nagyon nem éri meg. Parasztvakítás az egész videókártya. Amit helyette tudok ajánlani az a HD 6670/7750 1 GB DDR5
2012. dec. 3. 20:47
2/8 anonim válasza:
ennek a 4giga videoramnak az égvilágon semmi értelme, ilyen teljesítmény mellett, ezért is parasztvakítás a dolog. egy hd 6670-7750 1000x jobban megéri
2012. dec. 3. 20:49
3/8 anonim válasza:
Nagyon nem éri meg.4GB VRAM-ot pakolni egy ilyen kártyára életveszély.Még az 1GB-ot sem tudja kihasználni,nemhogy 4-et.Istenem,parasztvakítás mesterfokon.És persze aki nem ért hozza,az megveszi mert:"azta mindenit 4GB-os VGA,és ilyen olcsó?" Ebben az árban sokkal jobban jársz egy HD6670-el.
2012. dec. 3. 20:53
4/8 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, eléggé egybe hangzón mondjátok, hogy nem éri meg. És tényleg csak a 4gb vram miatt gondoltam rá, hogy hátha amire nekem kell egy kicsit jobb lenne. Mivel nem értek hozzá annyira, ezért inkább megkérdeztem. akkor egy 6670-et ajánlotok ? És olyan karit tudtok ajánlania mire mondjuk 2 monitornál többet is rá lehet kötni. Ha lehetne egységes legyen a kimenetel, gondolok itt arra, hogy ne VGa, DVI, meg HDMI legyen hogy 3 féle átalakított keljen vennem. Csak VGA, vagy DVI esetleg HDMI.
2012. dec. 3. 21:09
5/8 anonim válasza:
Hát,az a baj ezzel,hogy HD6770-be nincs ilyen verzió,amelyiken 2 DVI lenne.A legolcsóbb,amit kaptam,az a HD7770,de a te célodra elég fölösleges lenne,mivel elég erős VGA-ról van szó,és nem is a HD6770 árával van egy szinten. :)
"Hát,az a baj ezzel,hogy HD6770-be nincs ilyen verzió,amelyiken 2 DVI lenne."
Mert olyan drága egy DP-ről vagy HDMI-ről DVI-ra alakító kábel? :D
2012. dec. 3. 21:29
7/8 anonim válasza:
*6670,bocsánat,elírtam. :)
Amúgy Komplikatonak igaza van :)
2012. dec. 3. 21:35
8/8 A kérdező kommentje:
Nem olyan drága, csak pl ha 3-om monitort kötök, rá akkor 2 átalakító, vagy olyan kábelt kell vennem. Nem az ára a lényeg, hanem ha lehet választani akkor inkább az egyszerűbb megoldást választanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!