A monitor jó, hang van kép nincs. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt az egyik gépemről egyik bekapcsolás után eltűnt a kép.Bootolásnál volt kép,még a Windows XP töltőképernyő is bejött,de azután semmi. Hang volt,mert hallottam a figyelmeztető üzeneteket.
Ezen csak a meghajtók formázása és egy újratelepítés segített.
Már működik.
Ma reggel be akartam kapcsolni a másik gépemet,és ugyanez a hiba. Csökkentett módban elmegy,szóval biztos hogy a monitor jó.De viszont ezt a gépet nem nagyon kéne formázni mert sok adat van ami kéne.
Mit tudnék vele kezdeni?
2009. aug. 19. 10:06
1/7 anonim válasza:
Nem állítottál be véletlen túl magas felbontást?
2/7 anonim válasza:
vagy valami virus, vagy túl nagy a képfelbontás és a monitorod nem birja, próbáld ki valami tutibb monitorral, lehet az a gond... nekem is van egy gépem, miközben bekapcsok nem látok semmit, de aztán bejön minden, csak nem látom mikor töltődik a windows stb, llehet nem elég jó a monitorod képffelbotása, ajánlom csatold a géped egy spéci monitorra, allátsd be a monitorod és ha ez volt a baj menni fog. De lehet az XP nem ismeri fel a monitort, nem tudja azonositani, és lehet h az XP kell újratenned.
3/7 A kérdező kommentje:
1600x1200 as felbontást bírja , és ez úgy volt hogy tegnap este kikapcsoltam,ma reggel meg már nem volt jó
igazatok van lehet hogy vírus majd megnézem
2009. aug. 19. 10:30
4/7 anonim válasza:
nálam is egyzser ugyanez volt. csak én átállítottam a játékban -1-2 percig bírta és elfeketedett. Mikor beindítod és még bootol akkor válassz olyat hogy a legutóbbi helyes beállításokkal való indítás vagy vmi iesmi
5/7 anonim válasza:
Keress rá, hogy kimondottan a te monitorodnak mennyi a natív felbontása, és azt állítsd be neki. Pl egy 17"-esnek 1280x1024. Ezen a legélesebb a kép, ezen optimális járatni.
6/7 A kérdező kommentje:
22 colos, crt, 1600 x 1200 és 85 herczes
De már újra van telepítve
2009. aug. 20. 09:00
7/7 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi a problemam, de en nem merem ujratelepiteni mert fontos adataim is vannak rajta, varok a csodara...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!