Milyen 512 MB-os RAM-ot ajánlotok a következő PC-hez? Linknek örülnék (online rendelném meg).
Jobb esetben DDR, rosszabb esetben SD RAM kell a gépedbe. Azért rosszabb az SD, mert egyrészt nagyon lassú, másrészt nem lehet kapni. DDR még kapható, de nagyon drága (kb 4500 egy 512-es modul, 8500 az 1GB-s). Viszont tényleg kéne tudni valamit az alaplapról.
Töltsd le (alul) a SiW progit, ez elég jó eséllyel megmondja milyen alaplapod van, de még azt is, hogy milyen memória kell bele.
Nah, a siw-et használtam. Elmentettem az adatokat egy .html fájlba, és feltöltöttem egy ingyen tárhelyre.
Ez a link, ahol meg tudjátok nézni, amit kell. Remélem, hogy tudtok segíteni és linket adni.
na, a program megbukott nálam, mert baromságot olvasott ki... Azt írta max 128MBos memória mehet bele... a lap leírása szerint viszont lazán lehet pakolni 1GBost is...
Szóval DDR RAM kell bele, jobb esetben DDR333-as, és max 1GBos modul... de ezek sem drágák, főleg ha használtan szerzel...mondjuk tényleg fura, h a 2x2GB DDR2 ram olcsóbb a laptopomba mint a 2x1GB sima DDR az asztaliba...
lol.
üdv!
2 x DDR DIMM
- DDR333/266 non-ECC, un-buffered memory
- Max. capacity of system memory: 2GB
Sokat segítene, ha legalább azt tudnánk hogy hol laksz...
de pl én tudom ajánlani az [link] -t mint ilyet, nekem nagyon korrektek és gyorsak voltak, bár én bementem a cuccért hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!