Milyen egeret vegyek?
Figyelt kérdés
Venni akarok egy gémer egeret, 10-11e-t szánnék rá.
Milyet vegyek?
[link] itt szeretnék vásárolni.
2012. dec. 3. 18:33
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Az elmúlt 2 napba minimum 3 ilyen kérdés volt, még ha nem is te írtad ki őket, legalább amikor feldobta a kereső megnézhetted volna.
3/9 BM-Striker válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt kérdezem meg hogy melyik márkákat érdemes megnéznem pl: logitech,Ozone,Gigabyte ?
Kinéztem már ezt az egeret,érdemes ezt választanom?:
2012. dec. 3. 18:56
5/9 anonim válasza:
Nem, nem érdemes. Az egér választásnál az egyéni igényeid is számítanak erősen. Itt találsz egy listát a jobb egerekről, ajánlott azokból nézelődni:
6/9 A kérdező kommentje:
Oks, és még 1 kérdés, lézereset érdemes vennem?
köszönőn a válaszokat!
2012. dec. 3. 19:08
7/9 anonim válasza:
A linkelt hsz-ből ez is kiderül :)
8/9 Panda Péter válasza:
az első válaszoló által ajánlott G400 jó választás, ami abból is kiderült volna ha elolvasod a Hart által linkelt hsz-t.
9/9 A kérdező kommentje:
Igaz, végig olvastam és igen nekem is a LOGITECH Optical Gaming Mouse G400 jött be, szóval az veszem meg.
Köszönöm még egyszer a válaszokat/segítségeket!!
2012. dec. 3. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!