Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új RAM probléma?!

TangoDown kérdése:

Új RAM probléma?!

Figyelt kérdés
Vettem 2x4 GB Kingstone Hyperx RAM-ot, azonban az egyik játékomnál (Battlefield 3) 10-15 perces játékidő után, befagy a gép, zúgó hang és csak a főgombbal való kikapcsolásra reagál. RAM csere előtt nem voltak ilyen problémáim. Az összes drivert frissítettem, de nem tudom, hogy a RAM-nak kell-e drivert, vagy bármit is frissíteni. Ötlet?

2012. dec. 2. 19:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tesztelni kellene a memóriákat, a korábbi ramokkal minden ok volt, konfigod?
2012. dec. 5. 20:17
 22/28 A kérdező kommentje:
Ez előtt 3x2GB RAM-om volt, aztán vettem hozzá egy 4.-et, és onnantól kezdődtek a bajok. Gigabyte p55-US3L alaplapom van (Intel chipset) kék és fehér foglalat. Már próbáltam kék fehér kombinációt, csak fehér, csak kék, de istennek nem szűnik a hiba.
2012. dec. 5. 20:21
 23/28 anonim ***** válasza:

Most akkor 3×2 és ahhoz vettél egy negyediket vagy 2×4?

Amúgy win7-be is mem teszt azzal is megnézhetnéd elsőre(sokáig tart).

2012. dec. 5. 20:29
 24/28 anonim ***** válasza:

"Kedves kérdező csak szólok, hogy a ramoknak auto módban 1,5 volton bármelyik slotban működniük kell mindenféle plusz beállítástól függetlenül, kissé félre lettél vezetve."

Neked sem volt még Kingston Ramod :) 1.6 és nem 2.6V kell kerdező! Azzal kifüstölöd...

Még próbáld meg a TL2(CL2-t) mert auto-n biztos 1-re dobta

2012. dec. 6. 08:47
 25/28 A kérdező kommentje:

Újra beraktam a másik RAM-ot is a két fehér slot-ba-> [link]

és ezek a jelenlegi latenció beállítások-> [link]

Még mindig nem jó! Húzzam feljebb a latenciót? A memória test hozhat eredményt?

2012. dec. 8. 14:28
 26/28 A kérdező kommentje:
Lefuttattam a Windows 7 memóriadiagnosztikáját, de azt írta, hogy "Nem észlelhető memóriahiba". Nem lehet, hogy valami driver hiba lehet?
2012. dec. 8. 15:04
 27/28 A kérdező kommentje:
A CPU Temperature alapjáraton ezen a hőfokon van-> [link] de játék közben felmegy 65<-re is. Lehet hogy az a probléma és a gép automatikusan kifagy, nehogy túlmelegedjen?
2012. dec. 8. 16:25
 28/28 A kérdező kommentje:
Elegem lett, így elvittem a gépet szervizbe, ahol kiderült, hogy egy véletlen egybeesést követően, a RAM csere után, gallyra ment a videokártya. Legalábbis, mivel a szaki jó ismerősöm, belerakott egy másik VGA-t (ATI 6670) és azzal már nem volt gond. Így most videokártyára gyűjthetek!
2012. dec. 22. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!