Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most melyik foglalat legyen?...

Most melyik foglalat legyen? Hogy érné meg jobban?

Figyelt kérdés
Az van,hogy szeretnék egy gépet venni,de úgy határoztam el,hogyha már veszek,akkor az olyan lesz,ami tényleg megállja a helyét.Na szóval kondolkodtam FX8320+HD7970 kombón,csak kicsit azon bizonytalanodtam el,hogy nagyon úgy néz ki,hogy AM3+ ba már nem jön semmi,ezért felmerült az bennem,hogy legyen A10 5800K+HD7970.Kicsit szerintem nem állna jól egy A10-et tenni egy HD7970 mellé,de nem tudom,hogy mi legyen.Arra gondoltam,hogy később ki lehetne cserélni a Trinityt.Az FX pedig erős,de ha később esetleg ki szeretném cserélni,akkor nem tudom,mert nem jön semmi AM3+ ba.Ti mit választanátok?Legyen inkább valami Intel LGA1155-ös sockettel?De úgy tudom,hogy abba sem jön már semmi.Nem tudom,hogy hogy legyen.Nektek mi a véleményetek?

2012. dec. 1. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen FX-8320, talán AM3+-ba lehet majd tenni AM4-et, de ha nem, a 8 mag addig elég lehet, amíg a HD7970 sem avul el...
2012. dec. 1. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,köszönöm!
2012. dec. 1. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

" talán AM3+-ba lehet majd tenni AM4-et,"

AM4 nem lesz, Vishera az utolsó IGP nélküli asztali AMD.

Én LGA1155-t vennék, egy k i5-el. Ha később kell egy annál is jobb CPU, akkor tudod húzni, vagy egy i7 mehet a helyére.

Új már nem jön ebbe sem, tavasszal itt a LGA1150 és a Haswell.

2012. dec. 1. 23:34
 4/4 BM-Striker ***** válasza:

Mindenképpen kelleni fog új lap, mire elavul az fx-8***.

-20k Pentium G8**, 20k-40k FX/A8/A10 ,40k+ i5

2012. dec. 4. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!