Ez a tápegység mennyire megbízható?
2012. dec. 1. 22:07
1/4 anonim válasza:
Én nem tartanám annak,de majd kijavítanak :) Persze ez függ attól is hogy milyen konfighoz kell,de egy kis 2 magos netezésre használt vagy p4-es konfighoz betenném.De azon felül már nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát,akkor inkább kidobom az ablakon,mert én egy A10-es Trinityre gondoltam.:) Csak reménykedtem,hátha jó lesz,na de ez van.
2012. dec. 1. 22:18
3/4 anonim válasza:
Inkább egy FSP 350APN,vagy kicsivel többért 400W Hexa.
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Inkább boltba, bontóba, szervizbe ad be általában minden ócska tápért is szép öszeget hajlandók kifizetni csak hogy utána dupla/tripla áron Újként eladják valakinek vagy "jobb" esetben berakják egy elöreöszerakott gépbe sátáni vigyorral az arcukon
.
na jó enyire lehet nem rossz helyzet:P
a lényeg hogy ha nem kerül plusz költségbe probálj érte pár forintot szerezni ha müködöképes
(vagyis ne az ablakon dobd ki hisz ugy lehet nem teszi be senki már gépbe és így nem tesz tönkre már semit, így létértelme értelmetlené válik:P)
.
+1 FSP APN 350W vagy pl. FSP Hexa 400W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!