Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért "cicereg" a számítógép...

Miért "cicereg" a számítógép tápegysége?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy tápot kellett cserélnem a gépben és az új tápegység folyton cicergő hangot ad. Ha viszont elindítok egy játékot akkor abba hadja. Volt már valakinek ilyen gondja?
2012. dec. 1. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Táp?
2012. dec. 1. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet kakilnia vagy pisilnie kell remélhetőleg egyik sem mert ha beszarás lesz a vége akk off
2012. dec. 1. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen a táp. Onnan jön a hang.
2012. dec. 1. 19:20
 4/10 A kérdező kommentje:

"lehet kakilnia vagy pisilnie kell remélhetőleg egyik sem mert ha beszarás lesz a vége akk off"

Igen én is ettől félek, csak szertettem volna tudni (tudopmányosan)miért csinálja :)

2012. dec. 1. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
légyszíves írd le a géped főbb hardver részeit értem ez alatt proci ,vga táp, pontos mi milyen és akk kiderülhet akkár hól a turpiság :D
2012. dec. 1. 19:28
 6/10 A kérdező kommentje:

"légyszíves írd le a géped főbb hardver részeit értem ez alatt proci ,vga táp, pontos mi milyen és akk kiderülhet akkár hól a turpiság :D"

A gépem egy őskövület:D De netezésre régi játékokra tökéletes. CPU: Celeron 2.66GHz Ram: 1GB Alaplap: Aopen i865m_I Vga: integrált intel.

Volt benne egy 6600gt nvidia, de kipukkant rajta a kondi. Amíg benne volt nem csinálta ezt a hülye hangot. De most újra indítottam és nem csinálja, nem értem.

2012. dec. 1. 21:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Az új táp meg egy DTK-PTP3007 300W
2012. dec. 1. 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
elméletileg lazán bírnia kellene szerintem ne foglalkoz vele nem lesz baja :D
2012. dec. 1. 22:22
 9/10 A kérdező kommentje:

Csak az zavar hogy kiadja ezt a hangot, mondjuk most meg nem csinálja.:) Na mindegy. Azt hittem van rá valami gyógyszer... tudom vegyek új gépet:)

De azért kösz

2012. dec. 1. 22:51
 10/10 anonim válasza:
100%

Aki keres talál: [link]

Le van írva a jelenség oka és nem jelent veszélyt, ha csak a tekercsek énekelnek. A cicergő hang előjöhet üresjáratban vagy terhelés alatt is(játék közben). A javítása az már más téma: 1, próbáld garanciáztatni amíg érvényes 2, ha a garancia nem játszik akkor kis szakértelemmel le kell ragasztózni a ferritmagos tekercseket( pl teknokol/ palmatex a lényeg hogy gumis legyen és ne vezessen áramot) 3, ha nem mersz belenyúlni és még mindig zavar a hang keress egy szakembert aki megcsinálja neked, és ne vidd olyan informatikaboltba ahol azzal fogadnak a javítás helyett, hogy vegyél náluk egy újjat, mert az is ugyanúgy cicereghet és lehet csak később jön elő! Egy 30k Ft-os táp ugyan úgy cicereghet mint egy 10 ezres gyengébb! 4, Ha sok pénzed van és nem akarsz javítani akkor vehetsz egy újjat ami biztosan nem cicereg, de ha mégis van rá 5-7 garancia: [link] itt sok hasznos infót találhatsz, bátran használd a fórumot és ha ajánlatot kérsz írd be, hogy a "cicergés" miatt keresel újjat.

2013. máj. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!