Az F2-es billentyű mire szolgál a billentyűzeten?
ma vettem egy újat és az az 1 gomb be van ragadva, nagy nehezen kipattintottam de mintha nem reagálna , na csak mivel nem tudom , mire való, ezért így nehéz megítélni.
Hogyan tudnám kipróbálni?
Így hirtelen a parancssorban tudsz pl. nyomni F2-t. Parancssor megnyitása: Windows gomb + R -> "cmd" idézőjelek nélkül. Ott nyomsz egy F2-t, és ki fogja írni, hogy "Másolási határkarakter: ".
Vagy egy játékban beállítasz valamilyen parancsot F2-re.
értem, akkor így egy hétköznapi használatban kb elő se kerül az egész, igaz? se nem játszok se semmi, csak email, kis net és szövegszerk.
de egyébként nem igaz h ez is már a sokadik és mindegyiknek van valami baja, ezek is egyre xarabbak, eszméletlen tényleg, már a drága kategória is boorzalmas
Meg lehet lenni nélküle, és most, hogy mondod én se szoktam használni. Sajnos bármi hibás lehet, márkától és ártól függetlenül, és ez nem új dolog.
Azokra, amiket felsoroltál egyáltalán nem fog hiányozni az F2, de még másra sem, hiszen alapvető funkció a mai alkalmazásokban, hogy minden gombot testre szabhassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!