Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol találok megfelelő drivert...

Hol találok megfelelő drivert a dvd meghajtómhoz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot, egy lg hl-dt-st dvdram gt70n optikai meghajtó van benne. A dvd-ket olvassa rendesen, viszont írni csak 8x-os sebességgel hajlandó. A nero tuti jó,mert az asztalin ugyanez van, és az gond nélkül ír 16x-osan is. Az LG oldalán nem nagyon találtam rá semmit.
2012. dec. 1. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell driver. Max nem szereti ezt a fajta lemezt, ezért írja lassabban...
2012. dec. 1. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen létezik? Akkor majd megpróbálok valami más félét. Pedig ez szerintem nem rossz (verbatim).
2012. dec. 1. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz, csak a te íród nem szereti. Vagy ha esetleg anyaghibás a DVD akkor is hajlamosabb lassabban írni az író. Ez sokmindentől függ, de nem a driver-től
2012. dec. 1. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. dec. 1. 17:17
 5/5 Komplikato ***** válasza:

Drivertől nem, de firmware-től függ, hogy mit hajlandó írni, és milyen gyorsan. Mondjuk egy DVD író folyamatos írást max. 6x-os sebességgel produkál így eleve nem írnék fontos dolgot gyorsabban.

És függ az író programtól is valamennyire. Ez régen sokáig szívás volt, amikor mindenki 4-5 éves Nero-t használt ...

2012. dec. 1. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!