Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elindul rajta a windows8...

Elindul rajta a windows8 szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok ugymond karacsonyra kaptam egy gepet,de hardverekhez nem igazan ertek,leirom a gep adatait.

Es meg egy,hogy ezen az assasian screed elfut?

P8 HD PC MSI INTEL-Radeon LIGHT GAMER Intel Pentium Dual Core G850

Socket 1155 I3,I5,I7 CPU support 64BIT

8192MB DDR3 RAM

500GB SATA HDD

Radeon HD5450 1024MB VIDEO HDMI/DVI OUT

2012. dec. 1. 07:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

> Elindul rajta a windows8 szerintetek?

Bőven. De biztos vagy benne, hogy Windows8-at akarsz?

[link]

> Es meg egy,hogy ezen az assasian screed elfut?

Valószínüleg igen:

[link]

2012. dec. 1. 07:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Roppant erdekes a cikk,de megprobalom
2012. dec. 1. 08:00
 3/11 anonim ***** válasza:
elmegy rajta a Win8, de az AC nem hiszem hogy jól fog menni.talán még a legkisebb beállításokon se lesz élvezhető a játék. ezt neked kellene kipróbálni igazából:) az a videokártya harmatgyenge. amúgy nem is értem, hogy tudtál ilyen aránytalan gépet venni?:) már elnézést. abból az árból ennél jobbat tudtál volna venni, na mindegy:) használd egészséggel.
2012. dec. 1. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem en vettem en kaptam szuleimtol.
2012. dec. 1. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Jól átbaszták őket...ezért kár volt kidobni a pénzt. Win8 megy rajta, de Assassin's Creed nem. Érdekes, nekem a régi 6 éves gépemen elindult, mert megfelelően raktam össze, de a szüleid elég tudatlanul vásároltak...
2012. dec. 1. 10:21
 6/11 A kérdező kommentje:
alapvetoen mi a rossz benne?
2012. dec. 1. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy előre összerakott. Ilyen gép nem használ ki 8 gb ramot, tehát az felesleges annyira, hogy szó szerint pénzkidobás. Aztán ott van a processzor, ami tényleg felér egy 6 éves processzor szintjével, de ez mára már kevés. Aztán egy olyan videókártya ami arra elég, hogy HD videókat, filmeket nézegessen a felhasználó, hisz arra készült. Tápegységet nem írnak, gondolom a legolcsóbb, ami épphogy nem teszi tönkre a gépet, de egy apró kis fejlesztés az egész pc-t szó szerint úgy tönkreteszi, hogy többé az használhatatlanná válik. Gondolom "pcoutlet" a nevéből kiindulva. "LIGHT GAMER" elviszi a cod2-t, meg talán a cod4-et, de ennyi az össz. tudása. Az ilyen gépek arra készülnek, hogy átverjék a vásárlókat. Az egyik legszemetebb cégről van szó. Mielőtt valaki új számítógépet készül venni, mindig kérdezze meg az egyik hozzáértő ismerősét, vagy menjen fel fórumokra mielőtt eszetlenül megvásárolja ezt a kacatot.
2012. dec. 1. 10:56
 8/11 A kérdező kommentje:
ertem,hat en nem tehetek rola szuleim vettek meg az en tudtom nelkul
2012. dec. 1. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
igazából nem a szüleidet és nem téged kell hibáztatni. ők nem tudhatták gondolom, hogy mit is tud ez a gép. inkább a pc-outleteseket kellene hibáztatni a gépösszerakáshoz való nem értésért, vagy csak szimplán rá akarják sózni "aranyáron" a legalja cuccokat.
2012. dec. 1. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdező elhiheted nekem, hogy sok gyerek örülne ha a szüleitől ilyen számítógépet kapna. Valószínű, hogy a szüleid nem dúskálnak a pénzbe és mégis vettek neked egy új számítógépet, ezt becsüld meg. E számítógépen szépen fut a windows 8, elhiheted nekem már teszteltem ilyen gépet. És azt is elhiheted nekem, hogy ezen a számítógépen nem csak, hogy az Assassin's Creed szépen játszható de még az Assassin's Creed III is 1024x768 felbontáson szépen fut. És ne feledd, ha lesz pénzed akkor felújíthatod, akár egy Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, up to 3.80 GHz) és GeForce GTX 690 4GB GDDR5 párossal is. Hidd el, nem jártál rosszul ezzel a számítógéppel.
2012. dec. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!