Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékora milyen gépet lehetne...

Játékora milyen gépet lehetne összerakni MAX 130K-ből csak errőr az oldalról. Ti milyet raknátok össze?

Figyelt kérdés

[link]

A legjobb ami ki jön belőle a mai játékokhoz.

Mert december felében szeretnék megrendelést leadni a gépre csak nem tudom hogy mit kellene légyszíves próbáljatok nekem összerakni egy gépet.

2012. nov. 30. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1920x1080 full hd max,ultra beállításokon nekem is ilyen videokártyám van most és elég jól muzsikál
2012. nov. 30. 20:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Az dúrva a kisöcsémnek jobb vasa lessz mint az egyém?Ohh-Noo.HA-HA.Akkor ez komoly.És mond csak Milyen tunert ajánlanál az Ipon.hu ról.Nekem 15megás a netem van és ezt támogatja a T-Home Digitális elosztó:

-ADSL2/2+szélessávú internet támogatása

-USB csatlakozás

-4 db Ethernet csatlakozás

-Analóg telefoncsatlakozás

-VoIP-technológia támogatás

-IPTV technológia támogatás

-Vezetéknélküli (Wi-Fi)csatlakozás

-Beépített tűzfal és PPPoE-kliens

Képek:

[link]

[link]

Mert a vezeték néllüli megoldás lenne a jó.A használat az lenne hogy ő is tudjon internetezni vezeték nélkül gondolom akkor Wi-Fi ugye.És elméletileg akkor Játszani is lehetne Lan stb egymással?

2012. nov. 30. 21:39
 13/13 anonim ***** válasza:
2# a HDD sebességére (amit linkeltél) igen csak panaszkodnak a kommentelők..
2012. dec. 17. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!