Leírom nagyjából mire gondoltam: Mindenképpen "Ati" legyen, legyen rajta HDMI kimenet, ha lehet akkor Crossfire lehetőséggel rendelkezzen, 1GB ram, és maximum 30 ezer forintig terjedően. Néztem HD 7750-eket, de nem nagyon találtam olyat, amin lenne Crossfire interfész...
Segítségeteket előre is köszönöm!
2012. nov. 30. 16:04
1/9 anonim válasza:
VTX3D/MSI/ASUS/Sapphire HD 7770 1 GB DDR5
2012. nov. 30. 16:05
2/9 anonim válasza:
hd7770 van 30k-ért,azon van CF támogatás,de értelmetlen össze kötni őket,nem lenne nagyobb a teljesítménye mint egy hd7850 2GB-nak önmagában.
Bírom ezeket a milyen kártyát érdemes venni kérdéseket, ahol az OKOS kérdezőnk odaírja, hogy minimum 1 giga VRAM, meg legalább 128 bites busz és lehetőleg "ati" itt látszik a hozzáértés. Nem azt mondom, hogy legyen mindenki okos, fújja ezeket a dolgokat, de ha egyszer nem ért hozzá annyira, akkor ne irkáljon hülyeséget. Igen, a HD 7770 az egyik legjobb, de ez nem ati, hanem AMD kb. 2 éve. Crossfire támogatás meg tudtommal minden kártysán van a 7000 szériából.
2012. nov. 30. 16:12
4/9 anonim válasza:
7750 is tud crossfire-t, csak nem kell CF híd.
Am ennyiből +1 HD7770.
2012. nov. 30. 16:14
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Crossfire támogatás azért volt lényeg, mert hogyha a közeljövőben lesz pénzem, és esetleg videókártya "újításra" és nincs kedvem kidobni a régit, akkor veszek még egy ugyan olyat, összekötöm, aztán megvan oldva a dolog. Amúgy nem vágom, a 7750-eket összelehet kötni Crossfire-el úgy, hogy nincs rajta ilyen interfész? Ez nekem új! :)
Bár ne írtál volna, szerintem senki nem kíváncsi az ilyen kommentekre. Plusz mivel legalább 2 éve nem figyelem a videókártyák alakulását, így nem is vágom annyira, de mivel ilyen árkategóriában szinte mindegyik 1 GB GDDR5-ös memóriával van felszerelve, így TALÁN lenne rá okod, hogy kérdőre vonjál, h miért írtam oda.
De lehet az is, hogy szimplán azt akartam elérni, hogy mindenki megértsen aki belenéz ebbe a kérdésbe. :)
2012. dec. 2. 12:44
8/9 anonim válasza:
Nem akarok én kritizálni senkit, de ha valaki mondjuk úgy kezdi a kérdést, hogy videokártyát szeretne, nem ért hozzá, de min. 1 giga VRAM, legalább 192 bites lehetőleg nVidia, de ti mondjátok meg, az azért nevetséges.
2012. dec. 2. 18:31
9/9 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem írtam oda, hogy nem értek hozzá, kimaradt. Amúgy konkrétan megvolt a kártya, csak vaciláltam a 7750 és a 7770 között, de konkrétan ezt nem akartam leírni. Azt meg h leírtam, hogy mire gondoltam nagyjából, azt pedig azért, mert hogy ha netán valaki beajánlana egy Nvidia karit, amikhet meg pláne nem vágok, akkor tudja, hogy mi alapján választok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!