Ezen a konfigon a Far Cry 3 csak 20-25 FPS-el megy, minden Ultrán van. Mi lehet a baj? Nem hiszem, hogy a gép lenne kevés.
Táp:FSP Hexa 500W
Alaplap:Asrock 970 Extreme 4
CPU:AMD FX8120
VGA:Sapphire HD7870
RAM:8GB DDR3 1600Mhz Kingston
Nagyon megköszönném,hogyha tudnátok segíteni :)
"Nem hiszem, hogy a gép lenne kevés."
Ne vegyél rá mérget. Dunia motor dobog benne és szénné van tuningolva. A motor eleve GeForce "párti" és tudtommal már a Metro játékok sem sok gépen futottak jól.
"nem fut normálisan egy játék."
Csak azt érteném meg,hogy miért van ha valami nem megy ultrán akkor az már nem is megy jól?
"Persze biztos sértő feltételezés, hogy tört játékkal játszol"
Nyugi,azért annyira hűlye nem vagyok,hogy megvegyek egy játékot,hogyha egyszer le lehet tölteni :)
Amúgy nem,a "RELOADED" verziót töltöttem le Bithorloról :)
#1-es kommentelő:
"A motor eleve GeForce "párti" és tudtommal már a Metro játékok sem sok gépen futottak jól."
Far cry 3 hivatalos oldalának alján ne zavarjon a "Gaming evolved AMD" logó, illetve az se, hogy a HD7950-7970 vga-khoz ingyen adják a játékot.
"Far cry 3 hivatalos oldalának alján ne zavarjon a "Gaming evolved AMD" logó"
Attól mert Gaming Evoledes cím nem feltétlenül kell az AMD kártyákat előnyben részesítenie, lásd BF3.
Az FC3-at annyira nem ismerem, szóval nem tudom ezzel mi a helyzet.
". BF3 meg tudtommal pont nvidia párti és jobban is megy rajtuk. "
A BF3 Gaming Evoled cím.
Persze ennek meg van a külön is sztorija, hogy a tervezett motor meg lett nyirbálva bizonyos okok miatt, de ez már nem ide tartozik.
Amúgy ellenpéldának ott van a Batman AC, volt valami driveresen kín AMD-nél, azt javítva aztán azokon futott jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!