Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A wwww.apple.com hivatalos...

A wwww.apple.com hivatalos oldalán néztem az iPhone 4s készüléket ami csak 99$ azaz 24ezer körül mozog. Viszont ha átteszem magyarra z oldalt, akkor már 180 ezer ft. Na más most ez hogy is van?

Figyelt kérdés
Aki tudja,hogy ez most valós-e a 99$ és,hogy kiszállítják-e onnan poton pénzért,akkor kérem ossza ezt meg velem! Köszönöm!

2012. nov. 29. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül rád gondoltam kérdező, ha te nem menőzni veszed és tényleg kihasználod akkor semmi baj :)

Írtam, hogy tisztelet a kivételnek

2012. nov. 30. 18:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha húsz ilyen kérdés nincs itt a gyk-n, akkor egy sem.

Nem mellesleg a szerződési feltételeket meg ugye luxus elolvasni.

És ezek után tényleg van egy rakat olyan "hülye" aki tényleg azt hiszi, hogy 99USD egy i4S.

Ez meg pont abból látszik, hogy kb hetente legalább egy ilyen kérdés van itt.

2012. nov. 30. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Itthon lehet kapni akár 50$-ért is! Igaz akkor lehet havonta 15 ezret fizetni. A 99$-os ár is nagyjából ilyesmi havidíjjal jár a tengerentúlon. Függetlenül a 4S 549$, ami átszámítva 120 ezer forint, ami 60-nal a 180 ezres magyar ár alatt van. Ez is csábító lehet, de egyrészt csak USA-ba szállítanak az US store-ból, másrészt ez csak nettó ár, amire még rájön az államonként változó (max 10%-os, nem ám 27%) ÁFA (sales tax).

De! Ha mondjuk Auszriában jársz, és függetlenben gondolkozol, érdemes ott megvenni 579 euróért, mivel így 10-20 ezret is megspórolhatsz!

2012. nov. 30. 19:48
 14/14 anonim válasza:
Legjobb tudasom szerint probalok en is 'idekontarkodni', a 99 USD csak az un 'upfront', amit 'elolegbe' fizetsz a telefonert (nalunk angliaban ez 50 GBP volt anno), erre jon 24 ho szerzodes (korlatlan percek, net, sms, adat...) havi 36 GBP dijjal....Sajnos sok olyan szolgaltato van kulfoldon (pl 3G), akik sajat kodolasu telefonokat arulnak, nem fogad el mas kartyat es a sim-et sem fogadja el mas telo...FUGGETLENITHETETLEN!!!!!!!Az amerikaban forgalomba helyezett iphone 4s fizikai szerkezete is mas mint az EU. Tapasztalt kijelzocseres vagyok...:)Vannak 15 ezer forintert kinabol rendelheto iphone kinezetu replikak iszonyu minoseggel, mp3 lejatszonak ismeri fel a szamitogep ha csatlakoztatod, sok funkcio nem mukodik csak dekoracio, de ha a divat kedveert kell akkor nem rosszak. Mint telefon nagyon gagyi. De ha megvan a zsozso ra, inkabb ugrade for an iphone 5 szinte TORHETETLEN. Sok tovabbi kellemetlensegtol es plusz kiadastol kimelheted meg magad. Sajnos ez is tapaszalat.....szoval ha barki aron alul kinal iphone-t az replika vagy serult. Mindenhol kozel azonos az ara. Tudtad pl h az uj autokat sem arulhatjak olcsobban a gyarto orszagban??? (persze otthon mindenkinek audi TT-je lenne:))) Persze a hasznalt piac ugy burjanzik ahogy csak tud, nincs szabalyozas....Na ugyanez a helyzet az ilyen ertekes keszulekekkel is. Remelem segitettem.
2012. dec. 2. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!