Fakegod666 kérdése:
Van két Winchesterem meg egy CD/DVD olvasóm, mindhárom IDE-s, de az alaplapon csak 2 IDE hely van. Hogy tudom megoldani hogy mindhárom egyszerre működjön?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 19:17
1/9 anonim válasza:
értelem szerűen veszel hozzá olyan IDE kábelt amin 3 csati van. Bár tudtommal a nagy részük ilyen :)
2/9 A kérdező kommentje:
van olyanom azt hogy kell pontosan használni, mert próbáltam és amikor két hardvert használok egyen akk csak az egyik működik
2012. nov. 29. 19:23
3/9 anonim válasza:
EGy IDE csatlakozóra két eszközt lehet kötni. Tehát még marad is egy szabad helyed.
4/9 anonim válasza:
így már értem.
át kell juperelned a meghajtókat pl az 1. HDD legyen a Msater a 2. a Slave.
a DVD meghajtó pedig cable select.
ha jól emlékszem így működni fog
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de próbáltam hogy egy IDE csatlakózóra kettőt raktam és akkor csak az egyik működik
2012. nov. 29. 19:27
6/9 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam nagyon köszönöm
2012. nov. 29. 19:28
7/9 A kérdező kommentje:
ez még mindig nem jó, a master-t mindig felismeri és a két master működik , de slave-nél meg azt írja hogy Not Detected
2012. nov. 29. 19:57
8/9 anonim válasza:
egy kábelen van a 2HDD?
esetleg szt is megpróbálhatod hogy kiveszed a jumpert a DVD ROM-ból
9/9 A kérdező kommentje:
na már mindegy az egyik winchester kiégett :(
2012. nov. 30. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!