Honnan lehet tudni hogy egy adott videókártya ún "discrete video card" -kategóriába tartozik?
Az AMD A10-AMD A10 5800K APU mellé (crossfire-hez) akarok venni egy Radeon 6670-est.
Honnan lehet tudni, hogy melyik 6670-es diszkrét és melyik nem???
Vagy mindegyik Radeon HD 6670-es diszkrét és totálisan mindegy melyiket veszem, ez a típus az mind diszkrét?
Honnan tudom ezt megállapítani a kártya kiválasztásakor?
Nézegettem a specifikációkat, a leírásokat de ez így konkrétan semmelyikhez nincs ráirva hogy ez egy "discrete video card" még egy megkülönböztető "d" betűvel se.
Akkor honnan lehet eldönteni?
Én viszont úgy tudom, hogy minden videóvezérlő, ami ne integrált az alaplapra vagy processzorba, az diszkrét.
(A Gugli találatok is ezt az értelmezést erősítik meg.)
A diszkrét az nem csak azt jelenti, hogy nem zavaró, visszafogott, de azt is, hogy különálló egység.
Egyáltalán miért fontos, hogy diszkrét legyen?
A processzorba integrált mellé úgyis csak azt tudsz venni.
Az hogy van-e rajta ventillátor mindegy, mert ha 6670, akkor egyforma, legfeljebb ventillátor nélkül csendesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!