Új gépet raknék össze, de elakadtam? Többi lenn!
Lényeges lenne számomra, hogy sok és gyors ram legyen benne. néztem a 8GB-os 2400mhz-es predatort. Annyira nem vagyok képben, de ha jól tudom ehhez alkalmazkodnia kell a procinak, alaplapnak is hogy elérje azt az órajelet?
Van aki el tudná ezt magyarázni nekem, illetve hogy milyen további alkatrészeket válasszak? Köszönöm!
Atya gatya... :)
Mire kell neked 8Gb 2,4MHz-en ketyegő, ráadásul emelt teljesítményű RAM?
Többmonitoros összeállításban futtatsz 3D tervezőprogramokat, vagy videoszerkesztőket? :D
Tréfát félre téve, gondolom játékra kell, és ahogy nézem nem kipályázol. Feltételezem olyan konfigot akarsz összerakni, amihez 2-3 évig nem kell hozzányúlni.
Ahhoz, hogy valóban ki tudd használni ezt a memóriát, kell ám egy tisztességes, proci, és egy baromi jó alaplap, ami lekezeli ezt a teljesítményt.
Mekkora az időzítése a memóriának? (C= mellett milyen szám van a dobozon?)
Hirtelen nem is tudok olyan alaplapot ami gond nélkül kezelné a 8Gb 2,4-es modulokat, akár későbbi tuning esetén is.
Teljesen felesleges 2400MHz-es ramot rakni a gépbe és azt sem garantálja semmi, hogy működni is fog ezen az órajelen, minimális különbség alkalmazások alatt egy 2400 és egy 1600MHz-es modul között leszámítva talán a tömörítést. A másik pedig probléma pedig az, hogy az áruk igen magas.
Szóval nagy átlagban 1600MHz bőven jó, FX és Ivy is natívan támogatja, ha már Photoshop, akkor inkább a méret a lényeg, talán érdemesebb lenne egy nvidia(pl.:gtx650Ti) kártyát választani a Photoshop miatt.
Hogy néz ki a konfig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!