Találkozott már valaki ilyen hibával?
Szia!
Én laptopban láttam ilyen. A sárga színű USB csati az, ami kikapcsolt állapotban is szolgáltat áramot. Pl tudod tölteni róla a telefonod, stb...
Ha jól értem, akkor ez PC. Nekem is van LED-es billentyűzetem, kikapcsolás után az enyém is világít még egy kicsit (5mp), gondolom amíg a kondik ki nem sülnek.
Ha a tiéd tartósan úgy marad, akkor szerintem egy BIOS beállítást kéne keresni, ami ezzel az "USB áramfelvétel kikapcsolt állapotban" dologgal kapcsolatos.
Milyen pontosan az alaplapod? Hátha tudok konkrétabbat mondani.
Üdv:
Sajna nem találtam BIOS-os screeneket. Írd le kérlek, hogy milyen USB beállítási lehetőségek vannak, vagy csinálj róluk képet plz.
Ha nem kapcsolod le a tápot, akkor egész éjszaka világítana mindkét eszköz? Ha más nem teszteld le, hogy nem a maradék kakaóból világítanak még tovább.
Tényleg furcsa jelenség amúgy.
Üdv:
Pár percig hagytam, de nem hinném hogy lenne olyan kondi ami eddig bírja. Megnéztem a bios lehetőségeket. Ennyit találtam:
Usb Devices Enable: 1 keyboard, 1 Drive
ezeket nem lehet módósítani
Usb Function Enable
Usb 2.0 Controller Enable
Legacy Usb Support Auto
Usb 2.0 Controller Mode HiSPeed
Usb Mass Storage Device Configuration.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!