Ha csökkentem a VGA-m órajeleit akkor a fogyasztása is csökken?
Van egy HD6770-em, és amiket én tolok azokra bőven sok (Heroes V, NFS World, AVP 2010). Ha lejjebb veszem a GBU és a memóriák órajeleit ameddig csak engedi a CCC (500/993) akkor automatikusan a feszültséget is lejjebb veszi, vagy potyára csökkentem a teljesítményt?
Igazából a fogyasztás a hő és a hang miatt érdekel, mivel a gép mellettem van az asztalon.
Előre is köszönöm!
Szia!
Ez az első eset, hogy valaki csökkenteni akarja a konfigja teljesítményét! :)
Igazából CCC-ben csak lehúzod a csúszkát, és kész. Teszteld, és írd meg hogy mire jutottál. A CCC-ben amúgy a venti sebességet is tudod manuálisan szabályozni, így azon is tudsz javítani valamennyit.
Üdv:
"Ez az első eset, hogy valaki csökkenteni akarja a konfigja teljesítményét! :) "
Azért mert te most találkozol először ilyennel attól még nem ő lesz az első underclockos.
"és amiket én tolok azokra bőven sok (Heroes V, NFS World, AVP 2010)."
Kérdés az, hogy mennyire lesz elég ha olyan órajeleken járatod, azért jelentősen meg tudják csapni a teljesítményt.
Előttem szóló:
Köszönöm az idézetet, valóban ÉN láttam először ilyen kérdést/kérést akár ezen a felületen, akár máshol. Nem annyira gyakori (ismét csak számomra).
Kölcsön kenyér:
"Kérdés az, hogy mennyire lesz elég ha olyan órajeleken járatod, azért jelentősen meg tudják csapni a teljesítményt."
Nem ez volt a kérdés.
Üdv:
Teljesen igazad van, ne érts félre. Nagyon lényeges pontra mutattál rá. Csak vicces volt számomra a sok tuningmániás teljesítmény őrült között, h valaki az ellentétét akarja. Odaírtam azt a sort, úgymond hangos gondolatot, legközelebb nem fogom.
Én is leginkább azt válaszoltam volna, hogy vegyen rá egy tuning hűtőt, és akkor se hő, se hang, mert alig melegedik a kártya gyári beállításokon (relatív), de nem erre kíváncsi a fiatalember. :)
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!