Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a Windows Vistát Windows...

Ha a Windows Vistát Windows Xp mellé szeretném telepíteni akkor a Nem az Uprgade-t kell választani hanem az alatta lévőt?

Figyelt kérdés
Bocsi, nem tudom, hogy az Uprgade alatt milyen nevű választás van.
2009. aug. 18. 06:59
 1/8 anonim válasza:

Szerintem tök fölösleges két rendszert tenni a gép alá.

Ez olyan mintha otthon lenne neked két automata mosógéped de az egyikben két funkcióval több lenne.Tök fölösleges.Én az XP-t ajánlanám mert minden cég arra hegyezte ki magát és csak némelyikben van Vista támogatás.

2009. aug. 18. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Az Upgrade frissíti a rendszert, tehát felülírja az Xp-t, ezért a másikat kell. De ha külön partícióra telepíted (másképp nem lehet) akkor nem is kérdezni meg, úgy emlékszem, mert nincs mit frissítenie az üres partíción.

Amúgy én nemrég tettem fel az Xp mellé Vistát, hogy kipróbáljam. Áldom az eszemet, hogy így tettem fel, mert nekem nagyon nem jött be a Vista. Irgalmatlan lassú tőle a gép, míg Xp-vel hasít. Pedig van fönt az xp-n is jó pár extra. Alapból fél giga ramot eszik nálam az xp is.

Úgyhogy most simán használom tovább az xp-t, nem kellett újratelepítenem.

2009. aug. 18. 09:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sokan szidják a Vistát, de hamarosan új videókártyát,hangkártyát(ezt nem tudom minek:D)ha jól tudom processzor is lesz bele véve.Meg mindenképp Vistát akarok használni, mert iskolában ezt használják.(Még az orvos is,ez fáj nekem:D:D:D:D:D)
2009. aug. 18. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább Windows 7-et telepítsd fel. Sokkal jobb, mint a Vista. RC verziót letöltheted a Microsoft-tól és jövő júniusig használható ingyenesen:

[link]

2009. aug. 18. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi az az RC? És ha jól látom ez nem tud magyarul...
2009. aug. 18. 11:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi le is töltöttem, de az a gond, hogy bootnál hibát ír ki.Abból azt nem tudom, hogy Windows Xp alatt is lehet-e telepíteni a WIndows 7-et.Úgy gondolom, hogy épp a Windows XP-n beteszem a CD-t és akkor pl telepítés közbe netezhetek,stb...:D
2009. aug. 18. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

RC=Release Candidate, vagyis kiadásra jelölt verzió, ami még nem végleges, de közel áll hozzá.

Telepíteni ugyanúgy kell mint a Vistát. Vagyis nem igazán tudsz közben egyebet csinálni, mert telepítés közben újra indul párszor a gép.

2009. aug. 18. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor azt nyugodtan telepíthetem a WIndows Xp alatt is?
2009. aug. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!