Mi a különbség az ASUS HD7870-DC2T-2GD5 és az ASUS HD7870-DC2TG-2GD5-V2 között?
HD7870-DC2T-2GD5
HD7870-DC2TG-2GD5-V2
Tudom, hogy az egyik 2slotos a másik pedig 3.
De nagyon sok oldalon néztem és nem nagyon egyeznek a dolgok és a képek. Összekeverik az eladók is, hogy melyik melyik.
A 3slotos annyiban több, hogy 2db DVI csatlakozó van rajta ?
Valamint ha valaki megtudná mérni őket pontosan, hogy hány mm hosszú,széles,magas az nagyon remek lenne, mert szerintem elég szűkösen férne be a házamba. A gyártó honlapján Inch-ben van megadva, de ahány Inch annyi féle...
Köszönöm Nektek!
Szia!
Én úgy látom, hogy mindkettő dual slot hűtős. Nem hinnem, hogy két ugyanolyan lapra más hűtőt szerelnénk (mert nincs OC, teljesítményben azonosak a kártyák). A különbség a csatolófelületekben van.
Amelyiken két DVI van, azon 1 db teljes méretű Display Port van, a másikon 2x miniDisplay port. A gyártói inch-ben pedig hihetsz szerintem. Egy inch ugye 2,54 cm, tehát:
Sima: 26,416 cm (H) x 11,43 cm (M) x 4,318 cm (SZ)
V2: 26,593 cm (H) x 10,795cm (M) x 3,911 cm (SZ)
Hosszúságban nincs nagy különbség a két kártya között, baromi hosszú mindkettő! :)
Remélem segítettem valamicskét...
Üdv:
27cm sincs szóval az nem "baromi" hoszú:)
még Sharkoon Vaya ba is beleférnek tehát pl.
3 slotos kártya? honan veted ezt? szerintem egy ilyen kártya nem létezik a szabványos grafikuskártyák közt szóval nemtudom honan jött
Amugy Features ban van még különbség
Super Alloy Powers
("lényege hogy jobb anyaghasználatú")
Köszi a válaszokat!
Valószínű, hogy valahol félreolvastam a Slot kérdést.
Lényeg az, hogy nekem felesleges lenne a V2-es, de mivel kisebb a magassága, lehet, hogy csak az fog beférni... :) Majd megmérem.
Köszi mindenkinek!
egyébként létezik 3slotos kártya.
Valószínű, hogy ahogy nézegettem a kártyákat, összekevertem ezzel a kivitellel.
www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7970DC2T3GD5/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!