RAM 2. 0 Samsung?
Sziasztok, már volt egy kérdésem ezzel a témával kapcsolatban és kaptam is rá pár választ de én is utána néztem és..
A kérdésem az volt, hogy van egy ASUS-P5VD2-MX alaplapom
és van benne jelenleg 2db 512mb RAM és mivel 3-4 slottos a kicsike.. ezért vennék bele egy 2gb RAMot, csak nem tudom hogy milyen gyártókkal kompatibilis az alaplapom..
PCxről már néztem egyet úgyhogy ha ez nem jó keresne nekem valaki ott hozzá egyet?
Írjátok már meg hogyha kompatibilis az alaplapommal :D
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia!
Ha kompatibilitást keresel, mindig a gyártó honlapjával kezd a keresést! Pláne ha ASUS cuccokról van szó...
Gugli kereső, alaplapod típusa, első találat, ASUS.com.
Összes infó, driver 1 helyen azonnal. Oldal közepe felé "Memory/device support" fül.
PDF-ben letöltheted, hogy milyen RAM modulok kompatibilisak.
Válasz a kérdésre:
Ez a RAM 800 MHz-en ketyeg, az alaplap pedig 400 vagy 533 MHz-et bír, szóval kár bele ilyen magas órajelű RAM. Nincs is benne a kompatibilitási listába.
Kingston 2 GB-os RAM viszont támogatott, cikkszám szerint én arra folytatnám tovább a keresést! :)
Üdv:
Ebben az alaplapban csak 2 memória slot van , és ddr2 ramok mennek bele.
Ezt már nem érdemes venni csak használtan, mivel nagyon drága , 2x annyiba kerül mint a ddr3 mivel már nem gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!